Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-16)

Hvor meget koster et testamente?

Der er stor forskel i pris på testamenter – derfor er det vigtigt at kende prisen fra starten.

Prisen for testamenter varierer meget alt efter hvem, du sætter til at udfærdige selve testamentet. Hvor en advokat kan kræve 3.000 kr., kan en anden advokat kræve 8.000 kr. for samme testamente.

Politiken undersøgte i 2007 priserne på testamenter hos advokater og fandt ud af, at der fra den billigste på cirka 3.000 kr. og op til den dyreste var mere end hundrede procent i forskel.

Hos MinAdvokat.dk ved du, hvor meget dit testamente kommer til at koste inden, vi begynder at arbejde på det. Vi har en fast, lav internet-pris på 3.750 kr. inklusive moms og rådgivning per telefon og mail for alle vores testamenter.

Vi indrømmer gerne, at vi er blandt de billigste testamente-advokater i Danmark.

Men vi er samtidigt også de mest erfarne advokater, når det drejer sig om formulering af testamenter.

MinAdvokat.dk har flere tusinde succesfulde testamenter bag sig og er i dag Danmarks mest specialiserede arveretsadvokater.

  1. Vi adskiller os fra andre advokatkontorer, når det kommer til testamenter på 3 måder:
    Vi sørger først og fremmest for, at alle vores testamenter læses igennem af 2 advokater. 4 øjne ser bedre end 2 og med to specialiserede arveretsadvokater til at kigge samtlige testamenter igennem er der garanti for et godt, fagligt resultat hver eneste gang.
  2. Vores pris er fast på 3.750 kr. Den faste pris er din beskyttelse som forbruger.
  3. 9/10 af vores kunder ville anbefale os til venner og familie.

Du kan starte din bestilling af et billigt testamente online ved at gå til vores interaktive spørgeskema her – eller du kan læse mere om testamenter her.

P.S. Vi kan i hvert fald nemt svare på spørgsmålet i overskriften om, hvor meget et testamente koster: 3.750 kr. inklusive moms.