Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-15)

Sådan gør du

Bestillingen foregår via forskellige spørgeskemaer – du kan se dem nedenfor (bestilling sker først, når du klikker på Bestil-knappen til sidst):

Sådan foregår bestillingen 

1. Svar på spørgsmålene
Du bliver stillet cirka 12-18 spørgsmål. Spørgsmålene svarer til de spørgsmål, en advokat ville stille på et personligt møde. Der er mulighed for selv at komme med bemærkninger til sidst i spørgeskemaet. Det tager cirka 15 minutter at udfylde.

2. Klik og send dine ønsker til MinAdvokat
Når du har besvaret spørgsmålene, kommer du frem til en slut-side, hvor du blot skal klikke på “bestil”. Først da sendes oplysningerne videre til MinAdvokat.

3. Advokaten udformer et skræddersyet dokument
Advokaten udfærdiger et udkast, og sender det til dig. Tilføjelser, rettelser og spørgsmål afklares pr. e-mail eller telefon.

4. Underskriv dokumentet
Når der ikke er flere rettelser eller spørgsmål, modtager du det endelige dokument, parat til underskrift.

Leveringstid: Cirka 3 uger

Du modtager det første udkast inden for cirka 14 dage. Skal der herefter ændres noget, skal du medregne cirka 1 uge mere, før dokumenter er parat til underskrift.

Foretrækker du at afgive din bestilling telefonisk i stedet for via spørgeskemaet?

Du er velkommen til at kontakte vores juridiske afdeling direkte på tlf. 86186846 på hverdage kl. 9-15.

Foretrækker du i stedet et personligt møde?

Kontakt os på ovenstående nummer for at høre nærmere. Vi byder gerne på en kop kaffe på vort advokatkontor i Aarhus. Grundet det øgede tidsforbrug, koster det (lidt) ekstra, såfremt der ønskes personligt møde.

Advokaten hjælper dig trygt igennem processen