Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-15)

Hvad laver advokaten?

Advokatens opgave er at sørge for, at intet er overset, når dokumentet formuleres, og at du/I får svar på alle spørgsmål, der måtte være.

Når du har gennemført spørgeskemaet er du godt begyndt på vejen mod et endeligt dokument, selvom der stadig kan være noget, der er overset eller uklart formuleret.
En erfaren advokat gennemgår dine ønsker og oplysninger, og overvejer den bedst mulige løsning for dig.
Hvis advokaten har uddybende spørgsmål, vil du blive kontaktet.

Advokaten udfærdiger et udkast, som bliver sendt til dig til gennemgang. Eventuelle spørgsmål vil blive besvaret, og advokaten vil rådgive om muligheder og konsekvenser, du måske ikke har været opmærksom på.

Advokat testamente

Oprettelsen af et testamente (eller et andet juridisk dokument) består således af to faser:

  1. Den indledende tekniske afklaring online og
  2. sparringsfasen, hvor en erfaren advokat ”tænker med”, stiller supplerende spørgsmål og nøje formulerer ordlyden.

Der er mulighed for at tage en snak med advokaten pr. telefon om de spørgsmål, kommentarer eller tilføjelser, som udkastet har givet anledning til.

Når dokumentets ordlyd er blevet som du ønsker, sender advokaten til sidst den endelige version, parat til underskrift. Der medfølger vejledning i, hvordan man underskriver.

Vi er specialister i familie- og arveret og har gennem mange år oparbejdet en særlig ekspertise inden for bl.a. oprettelse af ægtepagter og testamenter. Vi er flere advokater, der er specialister inden for området, og samtlige dokumenter vi udarbejder, bliver gennemgået af (mindst) 2 af os.

Se også følgende:

Ulrik Grønborg

Ulrik Grønborg

Advokat med speciale i familie- og arveret.

Tlf. 8618 6846
e-mail: ug@minadvokat.dk

Om advokaten