Om MinAdvokat

Hos MinAdvokat kan du få kyndig advokathjælp til at skræddersy dit testamente. Du kan også få udfærdiget en ægtepagt, oprettet en fuldmagt eller andre juridiske dokumenter.

Du får samme service som hvis du var kommet til et personligt møde på vort advokatkontor. Du sparer imidlertid tid (og penge) ved at du oplyser dine ønsker, parternes navne, fødselsdatoer m.v. via vort særlige spørgeskema online.

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvordan vi sørger for at behandle dine persondata med omhu, eller hvilke advokatetiske regler, vi skal leve op til, og hvad vores ansvarsforsikring dækker, kan finde informationen her.

Hvorfor er MinAdvokat noget særligt?

Går du til en lokal advokat, er der risiko for, at vedkommende ikke har erfaring med netop familieret og arveret – og prisen vil typisk være høj, da advokaten skal bruge megen tid på at lave dokumentet, hvis det ikke er noget, advokaten er vant til.

Der findes også internetløsninger, hvor det ikke er advokater, der udfærdiger dokumenterne til dig. Derved risikerer du, at der er et væld af fejl i dokumentet – med strid og fortolkningstvivl til følge.

MinAdvokat.dk er unik fordi du får et individuelt tilpasset dokument, lavet af en erfaren advokat, kombineret med at bestillingen kan ske online og prisen kendes fra starten. Du får også den ekstra tryghed, der ligger i, at ”fire øjne ser bedre end to”: Alle dokumenter laves og gennemgås af to specialiserede advokater.

Vi har gode erfaringer med at oprette dokumenterne på denne måde – og tidligere klienter anbefaler os.

Hvad er formålet med MinAdvokat?

Formålet med MinAdvokat er at forhindre uklarhed og misforståelser i danskernes testamenter og andre juridiske dokumenter. Hvert dokument bliver derfor udfærdiget af specialist-advokat Ulrik Grønborg – og derefter gennemgået af endnu en specialist-advokat. Herefter sendes dokumentet til dig, og dine spørgsmål, tilføjelser m.v. afklares telefonisk eller pr. e-mail med advokaten.

Fordi du selv meddeler dine ønsker via et spørgeskema, kan advokaten fokusere sin tid på den juridisk korrekte formulering af dokumentet – og prisen kan holdes meget lavt.

Juristerne bag skærmen:

                       

Kristian Ravn-Petersen, Amalie Baden, Jørgen U. Grønborg & Ulrik Grønborg

Advokaterne bag MinAdvokat.dk er specialiserede indenfor familie- og arveretten, hvilket er din sikkerhed for, at dokumenterne er udfærdiget korrekt. Vi har arbejdet indgående med området i mange år, underviser andre i faget og stræber efter til enhver tid at have den største viden om familie- og arveret i landet.

Holdet bag MinAdvokat.dk er: (læs mere ved at klikke på de enkelte links)

  • Ulrik Grønborg – den dagligt ansvarlige for MinAdvokat og ekspert i arveret
  • Jørgen U. Grønborg – en af landets mest erfarne og anerkendte specialister i familieret
  • Amalie Baden – familieadvokat med speciale i retssager om børn, skilsmisse og fordeling af pensioner m.m.
  • Kristian Ravn-Petersen – arveretsadvokat med speciale i testamenter og ægtepagter, såvel i Danmark som i udlandet

MinAdvokat blev startet i 2003 af advokat Ulrik Grønborg sammen med advokat Jørgen U. Grønborg, begge fra det aarhusianske advokatfirma Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, CVR-nr. 3228 3012.

Ulrik Grønborg er en anerkendt ekspert indenfor testamenter, ægtepagter og andre familieretlige spørgsmål. Han er blandt andet brugt som ekspert af TV-Avisen, TV2, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Penge & Privatøkonomi, og Berlingske Tidende.

Vores adresse

MinAdvokat.dk
c/o Adv. Sankt Knuds Torv
Ryesgade 31,
8000 Århus C

Telefon 8618 6846
Skriv til adv. Ulrik Grønborg

Ulrik Grønborg

Ulrik Grønborg

Advokat med speciale i familie- og arveret.

Tlf. 8618 6846
e-mail: ug@minadvokat.dk

Om advokaten