Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-15)

Om MinAdvokat

Historien bag

Når man skal oprette sit testamente, skal man til advokat.

Vi opdagede imidlertid, at mange fravalgte testamentet på grund af usikkerhed om prisen og fordi det var tidskrævende og omstændeligt at tage til møde hos advokaten.

I efteråret 2003 løste vi dette ved at lave et spørgeprogram på internettet. Her bliver man trin-for-trin stillet de samme spørgsmål, som en erfaren advokat ville have stillet på et personligt møde. Herefter går advokaten videre med at formulere testamentet.

MinAdvokat | Advokathjælp Til Juridiske Dokumenter

Derved kan man få kyndig advokathjælp til sit testamente – på en let måde, hvor der ikke bruges tid (eller penge) på transport og møder.

Vi var de første, der lavede en testamenteservice online, og vi har forfinet processen siden da. I de forløbne år har vi hjulpet mange tusinde danske familier med at oprette testamente.

Vi har i dag omfattende erfaring i, hvordan juridiske dokumenter udformes omhyggeligt, så intet overses.

I de forløbne år har vi hjulpet med at oprette cirka 18.500 testamenter og et væld af andre familieretlige dokumenter.

Hvad lægger vi vægt på

Vi er eksperternes eksperter – og derfor har vi et ansvar, som vi tager seriøst ved at hjælpe, hvor vi kan.

Dette gør vi ved at tage hånd om, at familiens juridiske dokumenter bliver lavet rigtigt og trygt.

Via MinAdvokat kan vi tilbyde advokatrådgivning prisvenligt og tilgængeligt – og med samme faglige kvalitet, som hvis man var taget til et personligt møde hos en erfaren advokat.

Derved kan vi forebygge uklarhed, arvestrid og misforståelser, hvilket ligger os meget på sinde.

Tryghed – hele vejen

Vi er flere advokater, der sammen gennemgår og formulerer hvert dokument. Når der på denne måde er flere erfarne øjne på hvert dokument sikres det, at dokumentet laves korrekt hver gang og at intet bliver overset.

Vi er så vidt vi ved det eneste advokatfirma, der har flere advokater på hver sag. Vi gør det, fordi det erfaringsmæssigt er den bedste måde at sikre, at kvaliteten er i orden. 

Derved kan vi hjælpe med at forebygge uklarhed og afværge misforståelser/arvestrid, hvilket ligger os meget på sinde.

Advokater gennemgår sammen juridiske dokumenter

Advokaterne bag skærmen:

Advokat Ulrik Grønborg

Advokat Ulrik Grønborg, er den dagligt ansvarlige bag MinAdvokat.dk og vort team af juridiske medarbejdere.

Han har undervist på universitetet og medvirket som ekspert i avisartikler og i TV-programmer på DR og TV2, herunder dokumentaren ”Når arven splitter os”.

Interessen for at hjælpe andre med at løse juridiske problemer, har Ulrik Grønborg ikke fra fremmede – han er tredje generation af advokater i familien. Hans farfar, Lars O. Grønborg var landsretssagfører i Odense og folketingsmedlem for Retsforbundet.

Landsretssagfører Lars O. Grønborg
Advokat Jørgen U. Grønborg

Hans far, advokat (H), lektor Jørgen U. Grønborg, er advokat i Aarhus og har hjulpet med at programmere spørgeprogrammet bag MinAdvokat.

Han har møderet for Højesteret og modtog i 2006 Dreyerfondens Hæderspris, fordi han i sin karriere har gjort en særlig indsats for sit fag. Han har over 50 års erfaring i løsning af familie- og arveretlige konflikter.

Bag skærmen finder du også følgende advokater:

Advokat Amalie Baden tiltrådte i år 2006 og har været i advokatfirmaet siden. Hun beskæftiger sig i dag særligt med at rådgive familier om boligjura, skilsmisser og retssager.

Hun er i bestyrelsen for Danske Familieadvokater og underviser på universitetet i Familie- og arveret, ligesom hun underviser andre advokater og advokatfuldmægtige på efteruddannelseskurser.

Advokat Amalie Baden

Advokat Kristian Ravn-Petersen har siden 2009 rådgivet om testamenter, fuldmagter og ægtepagter. 

Han har i sin fritid startet Skanderborg Advokatvagt, hvor han hver måned giver gratis råd, hvis nogen er stødt på juridiske problemer. Læs mere om Kristians frivillige arbejde i denne artikel.

Advokatfuldmægtig Klaus Kjær har siden 2018 beskæftigt sig med rådgivning om testamente, fremtidsfuldmagter, ægtepagter mv.

Han arbejder desuden med retssager og rådgivning om familie- og arveretlige sager, herunder fortolkning af testamenter, og om privatpersoners formueforhold.

Klaus Kjær

Derudover har vi en række dygtige jurastuderende, der bistår ved telefonerne, hvis man ringer på vort telefonnummer 8618 6846.

Advokatkontor siden 1879

I det daglige holder vi til i Aarhus hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, Ryesgade 31, 1. sal, 8000 Aarhus C, CVR-nr. 3228 3012.

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S er navnet på vort advokatfirma, hvis historie kan spores tilbage til 1879. MinAdvokat.dk er vores onlineservice, hvor vi siden 2003 har skræddersyet juridiske dokumenter.

Læs mere om vores 140 års gamle historie.

Advokatkontor på Ryesgade

Vi har også andre hjemmesider – blandt andet Synopsis.dk, hvor advokater fra hele landet kan læse vores referater af domme, bruge beregningsprogrammer og hente paradigmaer til brug for deres daglige arbejde.

Andre oplysninger

Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvordan vi sørger for at behandle dine persondata med omhu, eller hvilke advokatetiske regler, vi skal leve op til, og hvad vores ansvarsforsikring dækker, kan finde informationen her.