Ring tlf. 8618 6846 (kl. 9-16)

Gratis tjek af ægtepagter

Vi opfordrer til, at man kontakter sin advokat med henblik på at få efterset sin ægtepagt, der måske er oprettet for mange år siden, men stadig er gældende.

Genstande er blevet udskiftet med andre eller er væk, der er kommet nye særejeformer og forholdene kan have ændret sig på andre måder.

Ønsker man en uafhængig gennemgang, tilbyder MinAdvokat.dk at gennemlæse ægtepagten med henblik på at undersøge, om den stadig stemmer overens med jeres nuværende ønsker.

Du kan kontakte MinAdvokat på følgende måder:

1. Send et brev med en kort skitsering af familiebaggrunden og en kopi af dokumentet til Advokaterne Sankt Knuds Torv, Ryesgade 31, 8000 Århus C

2. Send en e-mail med en vedhæftet, indscannet fil til Ulrik Grønborg.

Viser det sig, at ægtepagten skal ajourføres, kan man via MinAdvokat.dk også få skræddersyet en ny ægtepagt med individuelle bestemmelser for kr. 3.250. Gennemgangen sker uden beregning.

Der er ingen “købetvang” – du vurderer selv, om du ønsker en ny ægtepagt, når du har fået advokatens gratis vurdering af din nuværende ægtepagt.

P.S: Vi kan ikke påtage os gratis at gennemgå udkast/kladder til ægtepagter, som du selv har formuleret, men endnu ikke underskrevet. Vi hjælper dog gerne med at formulere en ny ægtepagt.

Ulrik Grønborg

Ulrik Grønborg

Advokat med speciale i familie- og arveret.

Tlf. 8618 6846
e-mail: ug@minadvokat.dk

Om advokaten