Advokater udfylder dit testamente med vores formular

Med vores testamente formular får du et fagligt perfekt testamente.

Du kan finde flere testamente formularer rundt omkring på internettet – men det er ku med vores testamente formular, du er sikker på at få testamentet oprettet og gennemtjekket af 2 advokater specialiseret i arveret.

Og det endda til en fast, lav internetpris på 3.250 kroner.

Vores testamente formular er et interaktivt spørgeskema. Det kan du prøve ved at følge linket. Spørgeskemaet spørger dig om de præcis samme ting en advokat ville spørge dig om, hvis I havde et personligt møde omkring dit testamente. Men fordi at det er med spørgeskemaet, der sørges, skal advokaten ikke bruge tid på at få oplysningerne og prisen per testamente er derfor meget lavere.

Testamentet er for vigtigt til hjemmelavede forsøg

Du har mulighed for at købe blanketter, formularer og skabeloner til hjemmelavede testamenter på internettet. Det sker typisk til et par hundrede til et halvt tusinde kroner.

Her skal du dog stå for selv at udfylde selve testamentet og de juridiske bestemmelser, og det kan ikke anbefales.

Et testamente er en kompleks juridisk affære – og de forkerte beslutninger i testamentet kan betyde, at testamentets vilje ikke bliver fulgt. Hvis der er tvivl om testamentets mening vil en fortolkning gå hen og søge at følje testators vilje – men er denne ikke skrevet præcist ned, kan det ende med, at arven fordeles på anden måde end testators ønske.

Et testamente er et for vigtigt dokument til at blive udfyldt selv. Især, når du med MinAdvokat.dk kan få oprettet dit testamente efter at have udfyldt vores formular for blot 3.250 kroner.

Vidste du dette?